Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Дисплеї для iPhone 14 Pro будуть виробляти Samsung та LG

Дисплеї для iPhone 14 Pro будуть виробляти Samsung та LG

в iCases Blog

У 2021 цим займалася лише Samsung.

Як повідомляє аналітик Росс Янг з дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants, цього року дисплеї для флагманських iPhone 14 Pro та 14 Pro Max будуть виробляти Samsung та LG.

Минулого року LTPO-дисплеї постачала виключно Samsung. Цього року ситуація змінюється: дисплеї для 6,1-дюймового 14 Pro вироблятиме Samsung, а для 6,7-дюймового 14 Pro Max – Samsung та LG.

Дисплеї для iPhone 14 будуть виробляти три компанії: Samsung, LG та китайська компанія BOE, на останню прийде частка в 20-25%. Дисплеї для iPhone 14 Max, який замінить Mini-версію, поставлятиме LG та Samsung.

Ймовірно, Apple «перевірятиме» якість LTPO-дисплеїв LG на iPhone 14 Pro Max. Якщо якість влаштує купертинівців та користувачів, то наступного року Apple замовить у компанії матриці і для маленьких «прошінок».

Раніше видання The Elec повідомляло, що дисплеї для iPhone 15 Pro та 15 Pro Max також вироблятиме компанія BOE. Відповідну лінію виробництва запустять наступного року. Вихід iPhone 15 Pro та 15 Pro Max запланований на 2023 рік.

Додати коментар
Ще статті за темою