Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

DJI представила дрон Mini 3 Pro

DJI представила дрон Mini 3 Pro

в iCases Blog

Базову версію можна придбати за 699 доларів.

DJI - лідери серед розробок дронів, а також серед покупців. Вони завжди відрізняються широкими функціональними можливостями, якісною конструкцією. І, головна відмінність, їх дуже люблять користувачі.

Компанія презентувала новинку Mini 3 Pro. До неї розробники додали збільшений сенсор камери 1/1,3″, а також підтримку зйомки 4К-відео за 60 fps або 4K HDR за 30 fps.

Також за словами виробника в новому компактному дроні з'явиться режим "плоського кольору", що значно спростить корекцію кольору при редагуванні. Зйомки дрон буде вести при роздільній здатності 48 Мп.

Купити новинку в базовій конфігурації (34 хвилини польоту) та з покращеним акумулятором (47 хвилини польоту). Вага дрону 249 та 499 грам відповідно.

На сайті компанії новинки доступні до замовлення. Купити у вільному доступі можна буде лише із серпня 2022 року.

За DJI Mini 3 Pro (з контролером DJI RC-N1) доведеться заплатити 759 доларів, за DJI Mini 3 Pro (з оновленим контролером DJI RC) — 909 доларів, за DJI Mini 3 Pro (без контролера) заплатіть 669 доларів, а акумулятор підвищений ємності коштує 249 доларів.

Новий бездротовий контролер DJI RC оснащений дисплеєм 5.5" з яскравістю 700 ніт. Також користувач зможе керувати дроном без підключення до свого телефону. Така опція буде підтримуватися тільки Mini 3 Pro, але в майбутньому можуть додати підтримку дронів попередніх поколінь.

Додати коментар
Ще статті за темою