Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ще кілька років Apple не додасть моніторинг рівня глюкози в крові для Apple Watch

Ще кілька років Apple не додасть моніторинг рівня глюкози в крові для Apple Watch

в iCases Blog

Для втілення може знадобитися від трьох до семи років.

На думку експертів галузі, моніторинг глюкози в крові в годиннику Apple Watch, найімовірніше, буде реалізовано ще через три-сім років

Незважаючи на чутки і домисли, користувачам Apple Watch, найімовірніше, доведеться почекати ще кілька років, поки в пристрої з'явиться функція моніторингу рівня глюкози в крові. Експерти в галузі медицини і технологій стверджують, що технологія все ще перебуває на стадії розробки, і для її втілення в життя може знадобитися від трьох до семи років.

Включення функції моніторингу рівня глюкози в крові в Apple Watch стало б великим проривом для людей, які страждають на діабет, оскільки дало б змогу неінвазивно і безперервно відстежувати рівень цукру в крові. Однак технологія, необхідна для точного вимірювання рівня глюкози в крові через шкіру, все ще перебуває на ранній стадії розвитку.

У той час як такі компанії, як Google і Samsung, уже оголосили про свої плани включити функцію моніторингу рівня глюкози в крові у свої переносні пристрої, Apple поки що зберігає мовчання на цю тему. Дехто припускає, що Apple, можливо, чекає, поки вони не зможуть запропонувати досконалішу і точнішу технологію, ніж їхні конкуренти.

Незалежно від причини затримки, очевидно, що включення функції моніторингу рівня глюкози в крові в Apple Watch стало б революційним кроком для мільйонів людей, які страждають на діабет. Однак доти, доки цей день не настане, користувачам доведеться покладатися на традиційні методи контролю рівня цукру в крові, такі як пальцеві проби та системи безперервного моніторингу глюкози.

Додати коментар
Ще статті за темою