Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Facebook запускає нову підписку "Meta Verified"

Facebook запускає нову підписку "Meta Verified"

в iCases Blog

За 12 доларів на місяць.

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг у минулі вихідні оголосив про майбутній запуск нової підписки "Meta Verified", призначеної для користувачів Facebook, яка забезпечить перевірку на 11,99 доларів США на місяць в Інтернеті або 14,99 доларів США на місяць на iPhone або iPad.

Цукерберг описав Meta Verified як підписку, яка дає змогу людям підтвердити обліковий запис з урядовим посвідченням особи, отримати синій значок і отримати "додатковий захист від уособлення" від облікових записів, які "заявляють, що це ви". Він також поставляється з "прямим доступом до підтримки клієнтів, ексклюзивними наклейками і прес-релізом, що описує цю функцію, каже, що вона буде включати в себе "доступ до підвищеної видимості і охоплення". Повний список анонсованих функцій:

  • Підтверджений значок, який підтверджує, що ви справжній ви і що ваш обліковий запис було аутентифіковано за допомогою урядового посвідчення особи.
  • Більше захисту від уособлення з проактивним моніторингом облікових записів для наслідувачів, які можуть орієнтуватися на людей зі зростаючою онлайн-аудиторією.
  • Допомога, коли вам це потрібно, з доступом до реальної людини для поширених проблем з обліковим записом.
  • Підвищена видимість і охоплення з помітною увагою в деяких областях платформи, таких як пошук, коментарі та рекомендації.
  • Ексклюзивні функції для вираження себе унікальними способами.

Сервіс "про підвищення автентичності та безпеки" в Meta-сервісах, і він слідує за Twitter Blue, послугою підписки Twitter вартістю 8 доларів на місяць, яка забезпечує синю галочку і надає доступ до таких функцій, як Edit Tweet.

Meta також планує зробити один і той самий процес перевірки доступним в Instagram, але для кожної платформи знадобляться окремі підписки, тому фізична особа або компанія, які хочуть бути перевіреними як на Facebook, так і в Instagram, повинні будуть заплатити окрему абонентську плату.

Instagram і Facebook монетизуються через рекламу в даний час, але такі зміни, як прозорість відстеження додатків Apple, можуть зробити рекламу ненадійним джерелом доходу. Передплатні платежі дадуть Facebook стабільний щомісячний дохід.

Meta Verified буде розгорнуто в Австралії та Новій Зеландії цього тижня, перш ніж пошириться на додаткові країни. Meta каже, що в міру тестування і навчання не буде ніяких змін в акаунтах в Instagram і Facebook, які вже були перевірені, але значення перевіреного значка - "розширення".

Додати коментар
Ще статті за темою