Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Функція адаптивної прозорості працює на AirPods Max у iOS 16.1 Beta

Функція адаптивної прозорості працює на AirPods Max у iOS 16.1 Beta

в iCases Blog

Про це повідомили власники навушників.

Минулого тижня третя бета-версія Apple iOS 16.1 розширила функцію адаптивної прозорості, представлену в AirPods Pro другого покоління до оригінальних AirPods Pro, і кілька користувачів підтвердили, що вона також працює на AirPods Max.

Власники повнорозмірних навушників Apple преміум-класу з останньою прошивкою 5A304a повідомили про доступ до нового перемикача адаптивної прозорості в розділі AirPods Max програми «Налаштування» в бета-версіях iOS 16.1 та iPadOS 16.1.

Представлена ​​з дебютом AirPods Pro 2 Adaptive Transparency призначена для того, щоб AirPods блокували гучні звуки, такі як гучні динаміки на концерті, сирени, будівельні роботи, не блокуючи весь шум.

Підтверджено, що ця функція працює на AirPods Max, хоча опис під перемикачем в налаштуваннях, як і раніше, стосується тільки AirPods Pro, тому Apple все ще потрібно оновити меню. Ми все ще чекаємо на підтвердження того, що ця функція також працює на Beats Fit Pro, які, як і AirPods Pro першого покоління, включають чіп Apple H1, і ми оновимо цю статтю, якщо дізнаємося більше.

Додати коментар
Ще статті за темою