Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ілон Маск зустрівся з Тімом Куком

Ілон Маск зустрівся з Тімом Куком

в iCases Blog

Twitter не видалять із App Store.

Генеральний директор Twitter Ілон Маск зустрівся з генеральним директором Apple Тімом Куком у кампусі Apple Park у Купертіно, штат Каліфорнія, згідно з твітом, опублікованим Маском учора.

Маск подякував Куку за те, що він узяв його до штаб-квартири Apple, не згадуючи про те, що вони могли б обговорити. Зустріч відбулася відразу після того, як Маск у понеділок заявив, що Apple "переважно припинила" пропонувати рекламу в Twitter і що Apple пригрозила "затримати Twitter у своєму App Store".

Маск сказав, що Apple "висуває вимоги до модерації", хоча він не вдавався до подробиць про те, що Apple могла б сказати про модерацію. Twitter зазнає швидких змін з моменту прийняття Маском у жовтні, і багато співробітників, які займалися модерацією та створенням політики, були звільнені або залишили компанію.

Apple розправилася з іншими програмами соціальних мереж для слабкої політики модерації, такими як Parler, тому існує реальна небезпека того, що Twitter і Apple можуть опинитися в серйозній суперечці, якщо Twitter не зможе адекватно обробляти невідповідний контент. Twitter вже відновив понад 62 000 призупинених облікових записів, у тому числі колишніх американських Президент Дональд Трамп, і поки неясно, чи буде це проблематично.

Apple та Twitter також можуть зіткнутися з проблемами через підписку Twitter Blue. Платформер цього тижня сказав, що Twitter відкладає запуск сервісу Twitter Blue, оскільки шукає спосіб уникнути 30% скорочення Apple на пристроях iOS.

Відео, яким поділився Маск, показує качину ставку Apple Park, яку раніше було видно у відео та фотографіях Apple, знятих співробітниками.

Маск каже, що він та Кук дозволили непорозуміння про потенційне видалення Twitter з App Store, яке, за словами Кука, Apple не розглядала.

Додати коментар
Ще статті за темою