Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad Pro 2024 року будуть оснащені більш тонкими гібридними OLED-дисплеями

iPad Pro 2024 року будуть оснащені більш тонкими гібридними OLED-дисплеями

в iCases Blog

Нова технологія дасть змогу створити ще більш тонкі та легкі моделі iPad Pro.

Шанувальники Apple з нетерпінням очікують виходу моделей iPad Pro 2024 року, і ходять чутки про деякі нові цікаві функції. Одним із найбільш довгоочікуваних оновлень є чутки про більш тонку гібридну OLED-панель, яка може бути використана в нових iPad.

Ця нова технологія дасть змогу створити ще більш тонкі та легкі моделі iPad Pro, але водночас забезпечить приголомшливо яскраве і деталізоване зображення. Технологію OLED використовували в деяких інших пристроях Apple, як-от iPhone X і Apple Watch, і вона отримала високу оцінку за виняткову точність передачі кольору і контрастність.

Гібридний аспект технології дисплея, про яку ходять чутки, означає, що вона буде поєднувати елементи OLED та інших дисплейних технологій для створення ще більш досконалого дисплея. Потенційно це може включати поліпшення в таких сферах, як частота оновлення, роздільна здатність і енергоефективність.

На додаток до нової технології відображення, очікується, що моделі iPad Pro 2024 року будуть оснащені ще потужнішими процесорами і збільшеним часом автономної роботи. Також можливо, що в них з'являться нові функції, як-от поліпшені камери та ефективніша інтеграція з іншими пристроями Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою