Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 14 Pro швидший на 20%, ніж Samsung Galaxy S23 Ultra

iPhone 14 Pro швидший на 20%, ніж Samsung Galaxy S23 Ultra

в iCases Blog

Згідно з оцінками Geekbench.

Нещодавно анонсований Samsung Galaxy S23 Ultra ще не зовсім вийшов на ринок, але виявлені тести для пристрою свідчать про те, що Apple, як і раніше, має найшвидший у світі мобільний процесор зі значним відривом.

Згідно з оцінками Geekbench за одноядерну продуктивність, виявлену CompareDial, Galaxy S23 Ultra набрав 1480 балів, у той час як його найближчий конкурент, iPhone 14 Pro, досяг 1874 року. Це говорить про те, що iPhone 14 Pro на 21,02% швидший, ніж Galaxy S23 Ultra в одноядерних тестах.

Коли справа дійшла до багатоядерної продуктивності, різниця була меншою, але все ж значною. S23 Ultra набрав 4584 бали порівняно з 5384 балами для iPhone 14 Pro, що вказує на те, що флагманський пристрій Apple на 14,86% швидший у багатоядерних тестах, ніж остання преміальна пропозиція Samsung.

Samsung традиційно щосили намагається йти в ногу з технологією мобільних процесорів Apple, і в останні роки розрив збільшився. Наприклад, торішній iPhone 13 ще комфортніше перевершував одно- і багатоядерну продуктивність Galaxy S22, незалежно від того, чи був Galaxy S22 оснащений чипом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (використовується в моделях, які продають у США), чи чипом Samsung Exynos 2200 (використовується в моделях, які продають у Європі).

Поліпшення продуктивності цього року значною мірою пов'язане з тим, що Samsung припинила використовувати свої низькі чіпи Exynos на європейському ринку, водночас більш швидка й енергоефективна технологія Qualcomm тепер використовується для Galaxy S23 на всіх ринках.

Однак приблизно через сім місяців Apple буде шукати можливість підвищити продуктивність за допомогою ще більш швидкого чіпа для iPhone 15 серії. Моделі iPhone 15 можуть бути першими, у якого буде оснащений чіпом серії A, побудованим на 3-нанометровому вузлі Apple наступного покоління TSMC. Очікується, що технологія чіпа 3 нм підвищить продуктивність обробки на 10-15%, а також знизить енергоспоживання до 35%.

Тим часом серія Samsung Galaxy S23 доступна для попереднього замовлення зараз, а загальний реліз заплановано на 17 лютого.

Додати коментар
Ще статті за темою