Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 підтримуватиме бездротову зарядку Qi2 і MagSafe зі швидкістю до 15 Вт

iPhone 15 підтримуватиме бездротову зарядку Qi2 і MagSafe зі швидкістю до 15 Вт

в iCases Blog

За даними ChargerLAB.

За даними ChargerLAB, прийдешні моделі iPhone 15 і iPhone 15 Pro від Apple підтримуватимуть новий стандарт бездротової зарядки Qi2. За даними Wireless Power Consortium, перші зарядні пристрої з сертифікатом Qi2 будуть готові до святкового сезону 2023 року.

Оскільки стандарт Qi2 заснований на стандарті MagSafe компанії Apple, зарядні пристрої Qi2 зможуть заряджати 15 моделей iPhone зі швидкістю до 15 Вт, аналогічно зарядним пристроям MagSafe компанії Apple. Наразі бездротові зарядні пристрої без MagSafe обмежені 7,5 Вт на iPhone.

ChargerLAB зазначає, що зарядні пристрої Qi2 не вимагають використання дорогого модуля Apple MagSafe і не потребують сертифікації за програмою Apple "Зроблено для iPhone", що означає появу на ринку дешевших зарядних пристроїв, аналогічних MagSafe. Сайт підтвердив інформацію від представників ланцюжка поставок, що оптова ціна модуля MagSafe від Apple становить близько 16 доларів США, тоді як модуль Qi2 коштує менше третини цієї ціни.

ChargerLAB і його китайський сайт Chongdiantou, схоже, є джерелом чуток, що з'явилися на початку цього тижня, про те, що моделі iPhone 15 будуть підтримувати зарядку потужністю 15 Вт за допомогою зарядних пристроїв сторонніх виробників. У минулому ці сайти вже повідомляли деякі точні подробиці про майбутні iPhone і адаптери живлення Apple, пов'язані із зарядкою.

Додати коментар
Ще статті за темою