Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro підтримуватиме високошвидкісну передачу даних з оновленням USB-C

iPhone 15 Pro підтримуватиме високошвидкісну передачу даних з оновленням USB-C

в iCases Blog

Стандартні моделі iPhone 15, як і раніше, будуть мати швидкість USB 2.0, як і Lightning.

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо, моделі iPhone 15 Pro, заплановані на наступний рік, підтримуватимуть вищу швидкість провідної передачі завдяки переходу на USB-C.

Хоча всі моделі iPhone 15 будуть оснащені портами USB-C замість портів Lightning, вища швидкість передачі даних буде обмежена моделями iPhone 15 Pro. Стандартні моделі iPhone 15, як і раніше, будуть мати швидкість USB 2.0, як і Lightning.

Куо каже, що швидкість передачі даних, швидше за все, "помітно покращиться" на моделях iPhone 15 Pro з підтримкою "принаймні" USB 3.2 або Thunderbolt 3. З оновленням моделі iPhone 15 Pro зможуть передавати відеофайли та інші типи файлів на вищій швидкості , а Kuo прогнозує значно покращений користувальницький досвід.

Швидкість передачі даних USB 2.0 обмежена 480 Мбіт/с, тоді як USB 3.2 підтримує швидкість до 20 Гбіт/с. Thunderbolt 3 підтримує швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, тому, якщо Kuo має рацію, буде велика різниця в швидкості провідної передачі даних між моделями Pro та iPhone 15, відмінними від Pro.

Apple переходить на USB-C у своїй лінійці продуктів, і перші iPhone USB-C мають бути представлені наступного року. Apple вносить зміни відповідно до європейських правил, які вимагають, щоб електронні пристрої мали непатентовані загальні способи заряджання.

Додати коментар
Ще статті за темою