Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max матимуть розміри екрана близько 6,3" та 6,9"

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max матимуть розміри екрана близько 6,3" та 6,9"

в iCases Blog

На думку аналітика індустрії дисплеїв Росса Янга.

На думку аналітика індустрії дисплеїв Росса Янга з Display Supply Chain Consultants, моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, що будуть випущені у 2024 році, матимуть розміри екрана приблизно 6,3 і 6,9 дюйма відповідно.

Розміри екранів 6,3 і 6,9 дюйма є округлими, сказав Янг в інтерв'ю MacRumors. У відповідь на наше повідомлення Янг сказав, що розкриє фактичні розміри з точністю до двох знаків після коми під час презентації на конференції Display Week у Лос-Анджелесі 23 травня. Янг не уточнив, чи будуть стандартні iPhone 16 і iPhone 16 Plus мати збільшені екрани.

Новий розмір екрана стане найбільшим розміром екрана для iPhone, оскільки пристрої продовжують збільшуватися в розмірах. Для порівняння, iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max мають 6,1 і 6,7-дюймові дисплеї відповідно, і очікується, що ці розміри залишаться незмінними після виходу моделі iPhone 15 Pro наприкінці цього року.

Янг має перевірений послужний список, коли мова заходить про інформацію про майбутні продукти Apple. У минулому він точно повідомив, що iPhone 13 Pro і 14- і 16-дюймові MacBook Pro будуть оснащені технологією ProMotion, що iPad mini шостого покоління матиме більший 8,3-дюймовий дисплей, і багато інших подробиць.

Додати коментар
Ще статті за темою