Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone Ultra: все, що відомо про iPhone 16

iPhone Ultra: все, що відомо про iPhone 16

в iCases Blog

iPhone 16 Ultra буде найдорожчим і багатофункціональним.

Apple у 2024 році може представити новий високоякісний iPhone 16 "Ultra", який продаватимуть разом з iPhone 16, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max як дорожчий і багатофункціональніший варіант.

Функціонал iPhone 16 Ultra

iPhone 16 Ultra буде найдорожчим і багатофункціональним iPhone від Apple, пропонуючи варіанти, відмінні від тих, які доступні в моделях Pro. У нас немає занадто великого уявлення про те, які нові доповнення Apple може зарезервувати для моделі Ultra, але Марк Гурман з Bloomberg поділився деякими можливостями.

Він каже, що iPhone Ultra може містити додаткові поліпшення камери, швидший чип, більший дисплей і, можливо, навіть безпортовий дизайн без порту Lightning або USB-C.

iPhone Ultra, імовірно, буде змодельовано за зразком Apple Watch Ultra, високопродуктивного варіанта Apple Watch. Як і цей пристрій, iPhone Ultra може мати унікальні та нішеві функції, які виділяють його і роблять його більш преміальним.

Ціна

Якщо Apple в кінцевому підсумку представить iPhone 16 Ultra, він буде ще дорожчим, ніж iPhone 14 Pro Max, вартість якого становить від 1099 доларів. Очікується, що він буде продаватися разом з пристроями iPhone 16 Pro і Pro Max, а не замінювати його.

Хронологія запуску

Найраніше, що Apple представить більш висококадровий Ultra iPhone, це 2024, що зробить його частиною лінійки iPhone 16. Оскільки 2024 - це найближчий час, коли ми побачимо модель, є ймовірність, що вона може бути відкладена до лінійки iPhone 17 або вище.

Дизайн

Дизайнер Йонас Данерт у лютому поділився деякими концептуальними зображеннями того, який вигляд може мати iPhone 16 Ultra, з деякими дизайнерськими ідеями, взятими з Apple Watch Ultra. Він уявляє собі більш товстий 12-міліметровий iPhone з титановим корпусом, закругленими краями, виступаючими кнопками і помаранчевими акцентами.

Це жодним чином не підтверджує, який вигляд матиме iPhone Ultra від Apple, це концепт.

Додати коментар
Ще статті за темою