Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Компанія Google оголосила про відкриття доступу до Search Labs

Компанія Google оголосила про відкриття доступу до Search Labs

в iCases Blog

Щоб тестувальники могли випробувати нову функцію Search Generative Experience.

Компанія Google оголосила про відкриття доступу до Search Labs, щоб тестувальники могли випробувати нову функцію Search Generative Experience; можливість пошуку за допомогою штучного інтелекту буде доступною лише для тих, хто зареєструвався в Google Labs, і Google візьме невелику кількість людей, які приєднаються до списку очікування Labs.

ШІ для пошуку - це функція, про яку Google оголосив на своїй конференції для розробників I/O на початку травня.

За словами Google, пошук за допомогою ШІ покликаний "позбавити користувачів необхідності шукати", даючи їм змогу зрозуміти нові теми, розкрити різні точки зору і "легше вирішувати завдання".

Google припускає, що ШІ-пошук може розбивати складні пошукові запити на більш дрібні фрагменти, давати швидкі підказки на конкретні питання і надавати інформацію про те, на що слід звернути увагу під час пошуку товарів для купівлі.

Додавання генеративного ШІ в пошук - нова концепція для Google, і компанія заявляє, що з часом буде вносити "безліч оновлень і поліпшень" на основі відгуків користувачів. Наразі доступ відкритий тільки для жителів США і вимагає використання додатка Google або настільного браузера Chrome; клієнти Google, які мають право користуватися Google Labs, будуть повідомлені про це електронною поштою.

Додати коментар
Ще статті за темою