Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Логотип Apple з підсвічуванням може повернутися на MacBook

Логотип Apple з підсвічуванням може повернутися на MacBook

в iCases Blog

Згідно з нещодавно опублікованим патентом.

Apple може розглянути питання про повернення культового логотипу Apple з підсвічуванням на майбутніх моделях MacBook, згідно з нещодавно опублікованим патентом.

Apple подала в травні 2022 року патент "Електронні пристрої з частковими дзеркальними структурами з підсвічуванням". Опублікували його лише минулого тижня в США Відомство з патентів та товарних знаків. Спираючись на цю інформацію в інтернеті поширилися такі чутки. Чи це на сто відсотків зараз складно говорити. Але те, що користувачі зраділи і чекають - це точно.

У патенті говориться:

Електричний пристрій, такий як ноутбук або інший пристрій може мати корпус. Такі компоненти, як дисплей та клавіатура, можуть бути встановлені в корпусі. Задня частина корпусу може бути забезпечена логотипом. Логотип або інші конструкції пристрою можуть бути забезпечені частково світловідбивним дзеркалом з підсвічуванням. Дзеркало може принести логотипу або іншим конструкціям блискучий вигляд, блокуючи внутрішні компоненти від виду. У той же час часткова прозорість дзеркала дозволяє підсвічування зсередини пристрою проходити через дзеркало.

"Один або кілька тонкоплівкових шарів можуть бути налаштовані таким чином, щоб забезпечити частково відбиваюче дзеркало бажаним спектром відображення видимого світла, бажаним спектром видимого світла і бажаним спектром поглинання видимого світла. або іншої структури: дзеркало може мати нейтральний колір, такий як світло-сірий, або ненейтральний колір, такий як золотий.

Помітно, що Apple, яка вперше виділила документ, зазначає, що три інженери, перераховані в патенті, приєдналися до Apple тільки в 2018 році, через довгий час після того, як логотип з підсвічуванням був видалений з ноутбуків Mac, що вказує на те, що описується інша методологія.

Першим ноутбуком Mac з освітленим логотипом Apple був PowerBook G3 третього покоління, випущений в 1999 році, і символ, що світиться, виявився основою послідовних ноутбуків Apple протягом наступних 16 років. Єдина зміна в цей період полягала в тому, що логотип було перевернуто вертикально, тому він більше не здавався вгору ногами для глядачів, коли хтось сидів на публіці з відкритою кришкою.

У 2015 році Apple почала знімати відзнаки з підсвічуванням зі своїх ноутбуків, починаючи з ультратонкого 12-дюймового MacBook, який натомість мав полірований металевий логотип, як на iPad. У 2016 році нове покоління моделей MacBook Pro продовжило неосвітлену тенденцію, і з того часу Apple не випускала ноутбук Mac зі логотипом, що світиться.

Додати коментар
Ще статті за темою