Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запустить виробництво 15-дюймового ноутбука

Apple запустить виробництво 15-дюймового ноутбука

в iCases Blog

Круто!

Ходять чутки, що в Apple працюють над 15-дюймовою версією MacBook Air - це те, про що багато користувачів ноутбуків вже давно просять. Але, за словами аналітика Мін-Чі Куо, новий комп'ютер може мати зовсім іншу назву.

Мін-Чі Куо з TF International Securities, який часто пророкував кроки Apple вже багато разів, вважає, що масове виробництво більшого ноутбука почнеться наприкінці 2023 року і що його "не називатимуть MacBook Air".

MacBook Air на сьогоднішній день є найпопулярнішим ноутбуком від яблучної імперії. Його тонкий і легкий дизайн у поєднанні з доступнішою ціною (у порівнянні з MacBook Pro) роблять пристрій вибором номер один для багатьох користувачів.

Для портативності MacBook Air колись був доступний тільки в менших розмірах 11 і 13 дюймів. Але, схоже, Apple нарешті готує більший варіант.

Масове виробництво нового 15-дюймового ноутбука Apple розпочнеться у четвертому кварталі 2023 року, "якщо все піде за планом", - написав Куо у твіттері у четвер. Це говорить про те, що машина дебютує лише наприкінці 2023 або на початку 2024 року.

Додати коментар
Ще статті за темою