Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Microsoft починає інтеграцію з фотографіями iCloud у Windows 11

Microsoft починає інтеграцію з фотографіями iCloud у Windows 11

в iCases Blog

Очікується, що оновлення буде доступне всім клієнтам Windows 11 до кінця місяця.

Microsoft оголосила, що інтеграція iCloud Фото до програми Фото на Windows 11 починає впроваджуватися з оновленням програми в Microsoft Store. Очікується, що оновлення буде доступне всім клієнтам Windows 11 до кінця місяця.

Інтеграція з Фото iCloud дозволяє користувачам iPhone отримувати доступ до всіх своїх фотографій у програмі Фото на пристроях з Windows 11. У повідомленні в блозі Microsoft каже, що користувачам просто потрібно завантажити програму iCloud для Windows з Microsoft Store, включити синхронізацію Фото iCloud, і фотографії будуть автоматично відображатиметься в оновленому додатку Фото.

Раніше Microsoft оголосила, що автономні програми Apple Music і Apple TV з'являться в Windows наступного року. В даний час користувачі Windows повинні отримати доступ до потокового сервісу Apple TV+ в Інтернеті за адресою tv.apple.com, в той час як Apple Music доступна в Інтернеті або застарілому додатку iTunes для Windows. Microsoft заявила, що попередні версії обох програм будуть доступні в Microsoft Store, починаючи з кінця цього року.

Додати коментар
Ще статті за темою