Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Netflix анонсував нову функцію "Передача профілю"

Netflix анонсував нову функцію "Передача профілю"

в iCases Blog

Дозволяє користувачам переміщати свої персональні рекомендації, історію перегляду тощо.

Netflix анонсував нову функцію під назвою "Передача профілю", яка дозволяє користувачам переміщати свої персональні рекомендації, історію перегляду, "Мій список", збережені ігри та інші налаштування до нового облікового запису.

Netflix представляє цю функцію як простий спосіб для користувачів перейти на новий обліковий запис, якщо їх життєві умови змінюються, і вони не можуть або більше не хочуть ділитися обліковим записом з кимось у тому ж будинку. З прес-релізу:

Люди рухаються. Сім'ї зростають. Відносини закінчуються. Але протягом усього цього життя ваш досвід Netflix має залишатися незмінним. Сьогодні ми запускаємо передачу профілю, функцію, яка дозволяє людям, які використовують ваш обліковий запис, передавати профіль – зберігаючи персональні рекомендації, історію перегляду, мій список, збережені ігри та інші налаштування – коли вони починають своє власне членство.

Як зазначає The Verge, неважко вивести прихований мотив для передачі профілю з огляду на заявлений намір компанії боротися з обміном обліковими записами. Ця функція проведе користувачів через процес створення нового облікового запису Netflix з існуючого профілю, що, можливо, потрібно зробити, коли Netflix почне обмежувати доступ передплатникам, які мають одну й ту саму сім'ю.

Netflix у квітні заявив, що втратив передплатників у першому кварталі року і став першою втратою передплатників Netflix за більш як десятиліття. Netflix втратив 200 000 передплатників і заявив, що очікує втратити ще два мільйони у другому кварталі.

Втрата передплатників була частково пов'язана з обміном обліковими записами, і, за оцінками Netflix, 222 мільйони домогосподарств, що платять, ділять ще 100 мільйонів домогосподарств, які не монетизуються.

Netflix почав тестувати додаткову плату для тих, хто ділить облікові записи Netflix з людьми за межами своїх сімей у березні. На поточних тестових ринках Netflix у Чилі, Коста-Ріці та Перу клієнти можуть стягувати додаткову плату за обмін своїми рахунками із двома людьми за межами своєї родини.

Коли тест був запущений, Netflix заявив, що працює над тим, щоб "зрозуміти корисність цих двох функцій", перш ніж вносити зміни до інших країн. Примітно, що передача профілю проходить тестування з березня у тих трьох країнах і нині впроваджується у ширшому сенсі. Очікується, що за ним будуть інші функції, спрямовані на монетизацію.

Додати коментар
Ще статті за темою