Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Нові MacBook Pro та iMac з чіпом М3 покажуть у 2023 році

Нові MacBook Pro та iMac з чіпом М3 покажуть у 2023 році

в iCases Blog

Спочатку передбачалося, що ноутбуки будуть запущені цього року.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple планує випустити нові 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M2 Pro та M2 Max "на початку наступного року". Спочатку передбачалося, що ноутбуки будуть запущені цього року, але, як повідомляється, зіткнулися із внутрішніми затримками.

Жодних серйозних змін для наступних 14-дюймових та 16-дюймових моделей MacBook Pro не очікується, окрім оновлених чіпів та, можливо, швидшої оперативної пам'яті.

Поточні 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M1 Pro та M1 Max були випущені у жовтні 2021 року і мали зовсім новий дизайн з виїмкою на дисплеї та поверненням порту HDMI, MagSafe та зчитувача SD-карт. Mac часто проходять кілька років між редизайнами, тому простий удар специфікації у 2023 році має сенс.

Гурман також сказав, що новий iMac з чіпом M3 "ймовірно, буде запущений не раніше кінця 2023 року", не поділяючись жодними подробицями. Поточний iMac був випущений у квітні 2021 року з чіпом M1 та тонким, барвистим дизайном, і Gurman раніше сказав, що Apple планує пропустити випуск iMac із чіпом M2. Він додав, що Apple, як і раніше, зацікавлена в новому iMac Pro з процесором Apple, але він зіткнувся з внутрішніми затримками.

За словами Гурмана, Apple також продовжує тестувати нові моделі Mac mini із чіпами M2 та M2 Pro, але він не розділив терміни запуску.

Додати коментар
Ще статті за темою