Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Nvidia запустила новий рівень "Ultimate" для хмарного ігрового сервісу GeForce NOW

Nvidia запустила новий рівень "Ultimate" для хмарного ігрового сервісу GeForce NOW

в iCases Blog

З графічним процесором RTX 4080 для хмарних ігор із частотою 240 кадрів за секунду

Nvidia оголосила про запуск нового рівня "Ultimate" для хмарного ігрового сервісу GeForce NOW, що надає ігри з частотою до 240 кадрів за секунду з серверами на базі GeForce RTX 4080.

Рівень Ultimate коштує 20 доларів на місяць (або 100 доларів США протягом шести місяців), за тією самою ціною, що й попередній план, який дав змогу геймерам отримати доступ до GeForce RTX 3080. Повне трасування променів і технологія множення кадрів DLSS 3 будуть доступні, і Nvidia представляє підтримку Reflex для зменшення затримки для тих, у кого є дисплей G Sync. За допомогою Nvidia Reflex GeForce NOW може забезпечити затримку кліка до пікселя нижче 40 мілісекунд.

Nvidia каже, що SuperPOD GeForce NOW RTX 4080 нададуть понад 64 терафлопс графічної потужності окремому користувачеві, що в 5 разів більше, ніж Xbox Series X. Nvidia вводить підтримку надширококутної роздільної здатності, даючи змогу власникам дисплеїв 4K грати в ігри зі швидкістю до 120 кадрів на секунду. Користувачі GeForce Now, які підписалися на рівень RTX 3080, будуть автоматично перенесені на рівень Ultimate у першому кварталі 2023 року.

GeForce RTX 4080 - один із найпотужніших графічних процесорів, доступних для покупки, але ціна 1200 доларів робить його недоступним для багатьох. Потоковий сервіс GeForce NOW дасть змогу тим, хто готовий платити щомісячну плату за доступ, грати в ігри за допомогою серверів, оснащених графічним процесором. GeForce NOW містить понад 1500 ігор і доступний на комп'ютерах Mac від Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою