Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Павло Дуров анонсував платну передплату Telegram Premium

Павло Дуров анонсував платну передплату Telegram Premium

в iCases Blog

Запуск відбудеться у червні.

Павло Дуров повідомив, що у Telegram з'явиться платна передплата Telegram Premium.

Це необхідно для того, щоб розширити можливості месенджера без сильної шкоди бюджету. Глава Telegram зазначив, що всі безкоштовні функції залишаться і з'являться ще нові, але у передплату увійдуть деякі ексклюзивні опції.

Великих подробиць Дуров поки що не озвучив, як і дату застосування передплати. Але зазначив, що запуск відбудеться у червні.

Нижче звернення Дурова до користувачів:

З моменту запуску Telegram майже 9 років тому ми даємо нашим користувачам більше можливостей та ресурсів, ніж будь-яка інша програма для обміну повідомленнями. Такий потужний безкоштовний додаток, як Telegram, був революційним у 2013 році і залишається безпрецедентним у 2022 році. Дотепер наші обмеження на чати, мультимедіа та завантаження файлів не мають собі рівних.

І все ж багато хто просили нас ще більше розширити поточні обмеження, тому ми шукали способи дозволити вам вийти за межі того, що вже здається божевільним. Проблема тут у тому, що якби ми зняли всі обмеження для всіх, наші витрати на сервер та трафік стали б некерованими, тому вечірка, на жаль, закінчилася б для всіх.

Подумавши над цим, ми зрозуміли, що єдиний спосіб дозволити нашим найвибагливішим шанувальникам отримати більше, зберігши наші існуючі функції безкоштовними, — це зробити розширені обмеження платною опцією. Ось чому цього місяця ми представимо Telegram Premium — план передплати, який дозволить будь-кому отримати додаткові функції, швидкість та ресурси. Це також дозволить користувачам підтримувати
Telegram та приєднатися до клубу, який першим отримає нові функції.
Однак не турбуйтеся: всі наявні функції залишаються безкоштовними, і з'явиться багато нових безкоштовних функцій. Більше того, навіть користувачі, які не підписалися на

Telegram Premium зможуть скористатися деякими його перевагами: наприклад, вони зможуть переглядати дуже великі документи, мультимедіа та стікери, надіслані користувачами Premium, або натиснути, щоб додати преміум-реакції, прикріплені до повідомлення, щоб реагувати так само.

Хоча наші експерименти з орієнтованою на конфіденційність рекламою в загальнодоступних каналах «один до багатьох» виявилися успішнішими, ніж ми очікували, я вважаю, що Telegram повинен фінансуватися насамперед користувачами, а не рекламодавцями. Таким чином, наші користувачі завжди залишатимуться нашим головним пріоритетом.

Додати коментар
Ще статті за темою