Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Перший MacBook з OLED-екраном може вийти наступного року

Перший MacBook з OLED-екраном може вийти наступного року

в iCases Blog

Повідомив Мін-Чі Куо.

Apple планує випустити перший MacBook з OLED-дисплеєм не раніше кінця 2024 року, за словами аналітика ланцюжка поставок Мін-Чі Куо. У серії твітів Куо сказав, що технологія OLED дасть змогу використовувати більш тонкі та легкі моделі MacBook.

Усі наявні MacBook оснащені РК-панелями з новітніми 14-дюймовими і 16-дюймовими MacBook Pro з міні-світлодіодним підсвічуванням і ProMotion. На відміну від РК-дисплеїв з міні-світлодіодами, OLED-дисплеї мають пікселі, які випромінюють себе, і не потребують підсвічування, що дасть MacBook ще кращий коефіцієнт контрастності та дасть змогу збільшити час автономної роботи.

Куо не уточнив, чи буде OLED MacBook моделлю Pro або Air. Однак минулого місяця аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг сказав, що Apple планує представити новий 13-дюймовий MacBook Air з OLED-дисплеєм у 2024 році. Він також очікує, що Apple випустить нові 11,1-дюймові та 13-дюймові моделі iPad Pro з OLED-дисплеями наступного року.

Хоча схоже, що комп'ютери Mac і iPad перейдуть на OLED-дисплеї протягом наступних кількох років, Apple Watch можуть почати відходити від технології. Марк Гурман з Bloomberg сьогодні повідомив, що нові Apple Watch Ultra з мікросвітлодіодним дисплеєм можуть бути випущені до кінця 2024 року. Технологія MicroLED запропонує ще вищу яскравість і покращений коефіцієнт контрастності порівняно з наявними моделями Apple Watch з OLED-дисплеями.

Додати коментар
Ще статті за темою