Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Підписка Twitter Blue коштуватиме $7 на сайті та $11 у додатку на iOS

Підписка Twitter Blue коштуватиме $7 на сайті та $11 у додатку на iOS

в iCases Blog

Раніше передплата коштувала $7,99.

Twitter планує стягувати 11 доларів на місяць за передплату Twitter Blue на iPhone, щоб врахувати 30-відсоткове скорочення, яке Apple отримує від покупок у додатку, повідомляє The Information. В Інтернеті Twitter Blue коштуватиме 7 доларів на місяць.

До того, як Twitter Blue був припинений, Twitter стягував 7,99 дол. США за передплату, але ціни зміняться до її повторного запуску. Згідно з The Information, деякі співробітники були проінформовані про нові ціни, але генеральний директор Twitter Ілон Маск відомий тим, що приймає миттєві рішення, тому досі незрозуміло, чи плани можуть змінитися.

Більш висока ціна на iPhone дозволить Twitter надати Apple 30% скорочення виручки від покупок у додатку без істотного скорочення прибутку Twitter. Різниця в цінах, швидше за все, спонукає більшість клієнтів підписатися в Інтернеті, що дозволить Twitter уникнути плати за придбання в додатку.

Інші компанії, такі як Spotify, в минулому стягували вищі ціни на iPhone, ніж в Інтернеті, але це часто призводить до плутанини для споживачів, які не розуміють, чому ціни відрізняються від пристрою до пристрою. Apple не має проблем з компаніями, які стягують більше за підписки в додатках, ніж в Інтернеті.

Зміни цін на Twitter Blue відбулися після короткої суперечки між Twitter та Apple. Маск минулого тижня розкритикував збори Apple в App Store і заявив, що Apple «прибирала утримати Twitter у своєму App Store», але пізніше він повернув цю заяву після зустрічі з генеральним директором Apple Тімом Куком.

Маск і Кук зустрілися в Apple Park, а потім Маск сказав, що у них була "хороша розмова" і що "непорозуміння" з приводу того, що Twitter потенційно видалено з App Store.

Twitter планує перезапустити Twitter Blue у п'ятницю. Підписки на Twitter Blue були припинені після того, як Маск включив контрольну галочку з Twitter Blue, що дозволяє компаніям, знаменитостям та іншим відомим особам видавати себе за будь-кого, хто витрачає 8 доларів. Twitter Blue недоступний із 11 листопада.

Очікується, що з перезапуском Twitter Blue буде включати різні кольори значків для корпорацій, державних облікових записів і приватних осіб, а також обмеження на зміну імен користувачів і обмеження на реєстрацію для нових облікових записів.

Додати коментар
Ще статті за темою