Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Популярний торрент-клієнт Transmission для Mac отримав підтримку Apple Silicon

Популярний торрент-клієнт Transmission для Mac отримав підтримку Apple Silicon

в iCases Blog

Тому він став менше споживати енергії під час роботи на MacBook.

Популярний олдскульний клієнт BitTorrent Transmission сьогодні святкує свій четвертий великий реліз із величезним списком змін, що супроводжують оновлення, включно з вбудованою підтримкою кремнію Apple.

З Transmission 4 клієнт більше не є додатком Intel, який працює на Mac з чіпами M1 або M2 через Rosetta. Тепер це універсальний двійковий файл, тому тепер він працює спочатку на всіх Mac.

Є деякі зміни в дизайні користувацького інтерфейсу відповідно до останньої версії macOS, і розробники модернізували код, перейшовши з C90 на сучасний C++. Ефективність використання ресурсів також було покращено, тому додаток тепер використовує менше пам'яті та менше циклів процесора.

Основні моменти нових функцій включають підтримку використання торрентів BitTorrent v2 і гібридних торрентів, тепер користувачі можуть встановлювати трекери за замовчуванням, які можна використовувати для оголошення всіх публічних торрентів, і можливість опускати потенційно ідентифікуючу інформацію (наприклад, User-Agent і дата створення) при створенні нових торрентів були додані.

В іншому місці новододане насіння тепер може розпочатися негайно і перевіряти шматочки на вимогу, замість того, щоб потребувати повної перевірки перед початком посіву, і веб-клієнт було переписано для підтримки мобільного використання. При створенні нових торрентів користувачі також можуть вказати розмір елемента, і тепер підтримуються блок-листи IPv6.

Передача на macOS - це дійсно нативний і відточений досвід", - ідеться на вебсайті клієнта. "Це не якийсь кросплатформений додаток, який розглядає macOS як запізнілу думку. Завдяки гладкому і простому інтерфейсу Transmission відповідає стандартам користувацького інтерфейсу Apple або перевершує їх при використанні вбудованих функцій.

Передача має один із найнижчих обсягів пам'яті та ресурсів серед усіх основних клієнтів BitTorrent. Його легкі накладні витрати - одна з причин, чому він так добре підходить для домашнього NAS і медіасерверів. Використовувана Western Digital, Zyxel і Belkin, Transmission забезпечує дійсно вражаючу продуктивність практично на будь-якому сумісному обладнанні.

За словами розробників, волонтерський проєкт із відкритим вихідним кодом набагато чутливіше реагує на повідомлення про помилки та надсилання коду, ніж у минулому, при цьому понад 350 нових зобов'язань спільноти роблять свій внесок у випуск Transmission 4.

Transmission 4 доступна для macOS, Windows і Linux і може бути завантажена безкоштовно з веб-сайту Transmission.

 

Додати коментар
Ще статті за темою