Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Постачальник Apple TSMC починає масове виробництво 3-нанометрових чипів

Постачальник Apple TSMC починає масове виробництво 3-нанометрових чипів

в iCases Blog

Які будуть використовуватися в майбутніх пристроях Apple.

Постачальник Apple Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) сьогодні розпочав масове виробництво 3-нанометрових чипів наступного покоління, які будуть використовуватися в майбутніх пристроях Apple, таких як iPhone, повідомляє Bloomberg.

TSMC виробляє чіпи у своєму кампусі на півдні Тайваню, а голова TSMC Марк Лю сказав, що попит на технологію "дуже сильний".

3-нанометрові чіпи пропонуватимуть поліпшену продуктивність порівняно з поточними 5-нанометровими чіпами, але з меншим енергоспоживанням на 35 відсотків. Apple може почати впроваджувати 3-нанометрові процесори у 2023 році, оскільки ходять чутки, що A17 у майбутньому iPhone 15 Pro буде використовувати 3-нанометрову технологію.

У майбутньому TSMC вироблятиме 3-нанометровий чип на споруджуваному заводі в США, а виробництво почнеться 2026 року. Перший завод TSMC у США в Аризоні почне з виробництва 4-нанометрових чипів, коли він відкриється 2024 року. TSMC також розробляє технологію 2-нанометрових чипів, при цьому передові чипи вироблятимуть на Тайвані.

Додати коментар
Ще статті за темою