Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

З'явилися перші рендери iPhone 16 Pro Max зі збільшеним дисплеєм

З'явилися перші рендери iPhone 16 Pro Max зі збільшеним дисплеєм

в iCases Blog

Ресурс 9to5Mac поділився CAD-рендерами iPhone 16 Pro Max.

Аналітик з дисплеїв Росс Янг нещодавно повідомив, що розмір екрана iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max збільшиться порівняно з попереднім поколінням і становитиме близько 6,3 і 6,9 дюйма відповідно.

CAD-модель більшого iPhone 16 Pro Max (можливо, під брендом iPhone 16 Ultra), який, як передбачається, стане найбільшим iPhone у лінійці Apple 2024 року, нещодавно була опублікована Сонні Діксоном на сайті 9to5Mac. Для створення рендера було використано CAD-модель, яка показує, наскільки великою буде модель.

Згідно з CAD-моделлю, iPhone 16 Pro Max буде рости по вертикалі більше, ніж по горизонталі, порівняно з iPhone 15 Pro Max. Загальна висота пристрою iPhone 16 Pro Max збільшиться приблизно на 5 мм до ~165,0 мм, а ширина - приблизно на 0,5 мм до ~77,2 мм.

Через понад рік після презентації iPhone 16, чутки про iPhone 16 все ще перебувають на ранній стадії, і точність CAD-моделей, що просочилися, все ще невідома. Безсумнівно, ми отримаємо більше інформації найближчими місяцями, тож давайте подивимося, чи відповідає майбутня інформація цим початковим заявам.

Додати коментар
Ще статті за темою