Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Додаток Локатор допоміг врятувати жінку в Каліфорнії

Додаток Локатор допоміг врятувати жінку в Каліфорнії

в iCases Blog

Після автокатастрофи.

У неділю ввечері після різдвяних зборів жінка потрапила в автомобільну аварію в Сан-Бернардіно, штат Каліфорнія, впавши з пагорба на узбіччі дороги. Її iPhone не повідомив аварійні служби, імовірно тому, що у неї не було iPhone 14. Однак її сім'я помітила, що вона не повернулася додому і не відповідає, тому вони використовували функцію "Знайти мене", щоб відстежити її місце розташування.

Коли вони побачили, що машина перебуває на місці за узбіччям шосе на карті, вони звернулися до екстрених служб, щоб отримати її допомогу. Історія була передана пожежним департаментом округу Сан-Бернардіно (через AppleInsider) у пості у Facebook. Як виявилося, жінка була важко поранена і провела ніч у машині після аварії.

Пожежники-фельдшери використовували передові заходи з життєзабезпечення і мотузкову систему, щоб підняти жінку та її рятувальників з пагорба і назад на дорогу, після чого її доставили в лікарню.

Пацієнтка, ймовірно, була в розбитті на ніч після того, як покинула сімейні збори. Члени сім'ї були стурбовані після того, як не поговорили з нею сьогодні вранці, і використовували функцію Apple "Знайти мій iPhone", щоб відстежувати її місцезнаходження. Досліджуючи місце розташування телефону, вони знайшли автомобіль збоку і зателефонували в 911.

На відміну від виявлення збоїв і аварійної SOS через супутник, Find My майже універсально доступний на iPhone. У цій ситуації жінка ділилася своїм місцем розташування зі своєю сім'єю, що дозволило їм знайти її. Такий порятунок був би неможливим, якби вона не ввімкнула функції загального доступу Find My.

Додати коментар
Ще статті за темою