Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Виробництво iPhone 14 Max відстає від графіка

Виробництво iPhone 14 Max відстає від графіка

в iCases Blog

Є велика ймовірність затримок у постачанні.

Принаймні наближення запуску iPhone 14 аналітик Росс Янг повідомив, що виробництво iPhone 14 Max відстає від графіка. Очікується, що iPhone 14 Max стане першим в історії 6,7-дюймовим iPhone від Apple, який не є моделлю Pro, і це, як повідомляється, викликає деякі труднощі з ланцюжком поставок.

Янг сказав, що обсяги поставок для iPhone 14 Pro Max більш ніж утричі вищі, ніж обсяги для iPhone 14 Max.

iPhone 14 Max і iPhone 14 Pro Max матимуть загальний розмір екрану, але самі панелі відрізнятимуться. Це пов'язано з тим, що iPhone 14 Max не підтримуватиме ProMotion, адаптивну технологію оновлення Apple, яка є ексклюзивною для iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Чи означає це, що iPhone 14 Max буде відкладений, ще доведеться з'ясувати. У травні звіту Nikkei Asian Review зазначено, що виробництво iPhone 14 Max було відкладено принаймні на три роки через локдаун COVID-19 у Китаї. Через кілька годин Мін-Чі Куо повідомив, що, хоча виробництво iPhone 14 Max відстає від графіка, ситуація була "під контролем".

Однак важливо пам'ятати, що обидва ці звіти були опубліковані у травні. Багато може змінитися протягом двох місяців. Якщо ситуація з панеллю iPhone 14 Max така ж жахлива, як сказав Янг, здається можливим (або навіть ймовірно), що пристрій може бути відкладений або сильно обмежений постачанням.

Очікується, що iPhone 14 Max стане дуже популярним пристроєм після його запуску. Це буде перший випадок, коли Apple запропонувала 6,7-дюймовий iPhone, який не постачається з ціною та функціями "Pro".

Додати коментар
Ще статті за темою