Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Розробку окулярів змішаної реальності Apple Glasses відкладено на невизначений термін

Розробку окулярів змішаної реальності Apple Glasses відкладено на невизначений термін

в iCases Blog

Через технічні труднощі.

Apple призупинила розробку доповненої реальності Apple Glasses, яку планувала представити після гарнітури змішаної реальності, повідомляє Bloomberg. Робота над продуктом була відкладена через технічні труднощі.

Ходять чутки, що Apple хоче розробити пару легких окулярів доповненої реальності, які були б схожі на розумні окуляри Google Glass. Окуляри надаватимуть цифрову інформацію, накладену на реальний світ, а не пропонуватимуть захопливий віртуальний досвід, такий як гарнітура AR/VR, але Apple не змогла розробити необхідне обладнання для виробництва легкого переносного пристрою, що має потужність iPhone і достатній час автономної роботи для його запуску.

Спочатку Apple хотіла випустити окуляри Apple у 2023 році, перш ніж відкласти проєкт до 2025 року, але тепер запуск продукту було відкладено "на невизначений термін". Apple також скоротила роботу над пристроєм, тому Apple Glasses не буде запущено в доступному для огляду майбутньому, але Блумберг каже, що Apple вважає AR-окуляри продуктом, який одного разу може замінити iPhone.

За даними Bloomberg, деякі співробітники Apple не вірять, що Apple коли-небудь буде поставляти окуляри доповненої реальності. Велика частина групи AR/VR Apple працює над гарнітурами змішаної реальності, які Apple планує виробляти, але все ще є деякі, які вивчають технології для майбутніх окулярів доповненої реальності.

Замість того, щоб розробляти окуляри доповненої реальності, Apple тепер зосереджена на створенні більш доступної гарнітури змішаної реальності, яка сподобається ширшому колу споживачів. Перша гарнітура AR/VR, яка буде запущена цього року, коштуватиме близько 3000 доларів, тому Apple хоче надати аналогічні можливості за нижчою ціною в майбутньому.

Додати коментар
Ще статті за темою