Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Samsung представила Galaxy Book3 Ultra

Samsung представила Galaxy Book3 Ultra

в iCases Blog

Новий преміум-ПК з форм-фактором, що трансформується.

Samsung представила Galaxy Book3 Ultra, новий преміум-ПК з трансформованим форм-фактором 2-в-1 і включеним S Pen. Samsung каже, що Book3 Ultra – це найтонший розкладачка у своєму класі, оснащений легкою алюмінієвою рамою.

Galaxy Book3 Ultra включає процесор Intel Core i9 13-го покоління і графічний процесор NVIDIA RTX Geforce 4070, а також динамічний OLED 2-кратний дисплей Samsung, що раніше використовувався для смартфонів Galaxy. Дисплей має роздільну здатність 3K та частоту оновлення 120 Гц, і він доступний у 16-дюймовому розмірі.

Існує функція шумоподавлення ІІ для зниження фонового шуму під час дзвінків, а студійний режим Samsung пропонує корекцію освітлення, автоматичне кадрування та корекцію зорового контакту для відеоконференцій. Ноутбук також оснащений чотирихакусною акусткою.

Samsung також представляє Book3 Pro 360 і Book3 Pro, два більш доступні варіанти для ПК. Galaxy Book3 Pro також включає ту ж технологію OLED-дисплея і доступний в 14- і 16-дюймових розмірах, в той час як Book3 Pro 360 має дисплей 360 і 16-дюймовий дисплей.

Нові ноутбуки включають Samsung Multi Control, функцію, яка дозволяє користувачам Samsung управляти ПК, Galaxy Tab і смартфоном Galaxy за допомогою клавіатури і трекпаду Galaxy Book3, аналогічно управлінню кількома пристроями, яке Apple пропонує між iPad і Mac.

Ціни на Galaxy Book3 Pro почнуться від 1450 доларів, тоді як ціни на Book3 Pro 360 почнуться від 1700 доларів. Високозаказана модель Ultra коштує від 2200 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою