Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Samsung представила оновлений смарт-монітор у стилі iMac M8 з HDR10+

Samsung представила оновлений смарт-монітор у стилі iMac M8 з HDR10+

в iCases Blog

А також портретною орієнтацією і новою 27-дюймовою моделлю.

Компанія Самсунг оголосила, що оновить свій популярний смарт-монітор M8 у 2023 році. На додачу до поточної 32-дюймової моделі буде додана нова 27-дюймова модель, і обидва 4K-дисплеї підтримуватимуть HDR10+ і включатимуть нову портретну орієнтацію та багато іншого.

Модель M8 за ціною 700 доларів США (32") і 650 доларів США (27") має яскравість 400 ніт, частоту оновлення 60 Гц (нерегульовану), 99% sRGB і функцію Adaptive Picture, яка автоматично регулює яскравість і колірну температуру дисплея для комфортного перегляду. Технологія та плоска РК-панель 4K UHD з технологією Adaptive Picture.

Обидві моделі додають безліч функцій Smart TV до характерного дизайну, що нагадує iMac, зберігаючи водночас такі ключові особливості, як можливість під'єднання зарядки через USB-C, підтримка AirPlay і вбудована веб-камера. Модель M8 від Samsung не підтримує колірну гаму P3 і не може зрівнятися за яскравістю з 5K Studio Display від Apple, але вона має привабливіший вигляд як доступніша альтернатива.

Дисплей M8 можна повернути на 90 градусів для вертикальної установки і підтримує стандарт VESA для тих, хто віддає перевагу різним варіантам кріплення. Тонку камеру 2K, що входить до комплекту постачання, вдосконалили, а багато екранних застосунків, як-от Samsung Gaming Hub, SmartThings Hub для керування під'єднаними домашніми пристроями та Smart Hub для спеціалізованих застосунків, як-от Prime Video, Netflix і YouTube, додали до нової підтримки Mouse.

Дві моделі оснащені корпусом 11,39 мм, що на 0,1 мм тонше, ніж iMac від Apple, плоскою задньою панеллю, тонким ободком і підставкою з регульованою висотою і нахилом. Обидві моделі будуть доступні з червня в чотирьох колірних варіантах - білий, рожевий, блакитний і зелений.

Додати коментар
Ще статті за темою