Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Складаний iPhone не вийде раніше 2025 року

Складаний iPhone не вийде раніше 2025 року

в iCases Blog

Прототип на тестуванні.

Згідно з попереднім звітом, Apple почала співпрацювати з компанією LG над новими гнучкими OLED-дисплеєм для майбутніх пристроїв.

За словами аналітика Мін-Чі Куо з TF International Securities, очікувати новинку від яблучної імперії варто не раніше 2025 року. Нагадаємо, що раніше Куо затверджував презентацію у 2024 році.

"Я очікував, що Apple випустить доладний iPhone вже в 2024 році в моїх звітах минулого року, але тепер ясно, що цей прогноз потребує перегляду", - написав Куо в Твіттері. "Я передбачаю, що Apple може запустити свій перший доладний продукт не раніше 2025 року".

Поки неясно, чи буде цей пристрій "гібридом iPad та iPhone", як лінійка Samsung Galaxy Fold, або просто складним iPhone, таким як Galaxy Flip. Останні твердження Куо припускають, що навіть Apple ще не впевнена у цьому.

Хоча кажуть, що 9-дюймовий пристрій знаходиться у тестуванні у стінах Купертіно, він, можливо, був побудований насамперед для "перевірки ключових технологій", - сказав Куо. "Можливо це не кінцевий девайс".

Додати коментар
Ще статті за темою