Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Наступний Mac Pro отримає процесор M2 Ultra замість M2 Extreme

Наступний Mac Pro отримає процесор M2 Ultra замість M2 Extreme

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана.

Apple продовжує тестувати абсолютно новий Mac Pro з чіпом M2 Ultra, але, за словами Марка Гурмана з Bloomberg, компанія, ймовірно, відмовилася від планів випуску вищої конфігурації з так званим чіпом "M2 Extreme".

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня Гурман сказав, що Mac Pro з чіпом M2 Ultra буде доступний з 24-ядерним процесором, до 76-ядерного графічного процесора і не менше 192 ГБ оперативної пам'яті. Як і нинішній Mac Pro, він очікує, що нова модель залишиться розширюваною, що дозволить вставити додаткову пам'ять, сховище та інші компоненти.

За словами Гурмана, модель вищого класу з чіпом M2 Extreme була б доступна з 48-ядерним процесором і 152-ядерним графічним процесором, але він вважає, що ця конфігурація була скасована через витрати та виробничі складнощі.

"Грунтуючись на поточній структурі ціноутворення Apple, версія Mac Pro M2 Extreme, ймовірно, коштуватиме не менше 10 000 доларів США - без будь-яких інших оновлень - що зробить його надзвичайно нішевим продуктом, який, ймовірно, не коштує витрат на розробку, інженерних ресурсів та пропускної спроможності виробництва", - написав він.

Поточний Mac Pro на базі Intel був випущений у грудні 2019 року та починається з 5999 доларів США у Сполучених Штатах. За винятком будь-яких подальших затримок, нова модель, ймовірно, буде запущена в якийсь момент у 2023 році, але Гурман не надав оновлених часових рамок.

Додати коментар
Ще статті за темою