Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sony представила оновлений сервіс PlayStation Plus

Sony представила оновлений сервіс PlayStation Plus

в iCases Blog

Аналог Xbox Game Pass.

Sony презентувала нову оновлену передплату – PlayStation Plus. Запуск підписки буде з червня 2022 року в деяких країнах.

Для США є кілька тарифів:

  • PS Plus Essential - $10 на місяць або $60 на рік;
  • PS Plus Extra – $15 на місяць та $100 на рік;
  • PS Plus Premium — $18 на місяць та $120 на рік.

Підписка Essential надає доступ до всіх можливостей колишнього PS Plus: онлайн-мультиплеєр, збереження у хмарі, спеціальні знижки та кілька ігор на місяць.

Extra - ті самі переваги Essential, а також каталог з 400 ігор з PS4 і PS5. У червні в бібліотеці з'являться God of War, Marvel Spider-Man, Marvel Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Death Stranding і Returnal.

Підписка Premium – все з підписки Extra та додаткові 340 ігор, які виходили на PS, PS2, PS3 та PSP. Також користувачі Premium отримають доступ до «хмарних» версій ігор із каталогу PS Plus Extra для стрімінгу на PS4, PS5 та ПК. Функція буде доступна в регіонах, де вже працює PS Now.

У країнах, де немає PS Now, пропонуватиметься підписка PS Plus Deluxe за нижчою ціною. Всі ігри з каталогу можна завантажити на консоль.

У червні сервіс планують запустити в Азії, а потім у США та Європі. До кінця півріччя Sony має намір перевести всі регіони на нову передплату.

Додати коментар
Ще статті за темою