Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Сторонні браузери починають підтримувати Apple Pay

Сторонні браузери починають підтримувати Apple Pay

в iCases Blog

У бета-версіях iOS 16.

Apple додала підтримку Apple Pay у сторонні браузери в останніх бета-версіях iOS 16 та iPadOS 16.

Додаткова підтримка, помічена учасником MacRumors Стівом Мозером, знаменує собою зміну в порівнянні з iOS 15 та iPadOS 15 і раніше версіями, де Apple Pay в браузері доступний виключно в Safari. Мозер виявив, що Apple Pay доступний у Microsoft Edge та Google Chrome з бета-версії 4 розробника iOS 16, а інші користувачі помітили підтримку Apple Pay у Mozilla Firefox.

Мозер зазначив, що підтримка Apple Pay, як і раніше, недоступна у версіях Edge і Chrome для macOS, імовірно, оскільки вони не використовують WebKit, браузерний движок Apple, який є обов'язковим для сторонніх браузерів на iOS та iPadOS. Це говорить про те, що підтримка Apple Pay залежить від WebKit, і саме тут є будь-які зміни, внесені Apple для розширення підтримки Apple Pay.

Незрозуміло, коли Apple внесла зміни, оскільки деякі користувачі помітили підтримку Apple Pay у сторонніх браузерах ще в бета-версії 2 для розробників, тоді як інші бачили підтримку лише з бета-версією розробника 3.

Хоча ця зміна є кроком вперед для користувачів сторонніх браузерів на iOS та iPadOS, важко не побачити розширену підтримку Apple Pay у контексті зростаючих антимонопольних проблем Apple, при цьому блокування браузера Apple та обмеження на сторонні програми знаходяться під усе більш пильною увагою по всьому світу.

Додати коментар
Ще статті за темою