Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Swatch та Omega презентували MoonSwatch

Swatch та Omega презентували MoonSwatch

в iCases Blog

На цей годинник варто звернути увагу.

Omega і Swatch нещодавно оголосили, що вони співпрацюють для виробництва нового місячного годинника BIOCERAMIC. Це партнерство між виробником класу люкс та спортивним брендом покликане створити злиття якості та функціональності. Для Swatch це можливість поринути у ринок механічних годинників. Для Omega це шанс зробити щось веселе та унікальне та познайомити нових клієнтів зі своєю лінійкою товарів.

Назва "MoonSwatch" походить від натхнення годинника. Дизайн та кольори засновані на тілах Сонячної системи, від Місяця до Сонця та всіх планет.

Високоякісний годинник

MoonSwatch живиться від механізму з живленням від кварцової батареї, це, по суті, той же кварцовий механізм, який використовується в інших годинниках Swatch з живленням від батареї. Ви отримуєте ті ж три субциферали, лицьову панель тахімера і один і той же асиметричний корпус із заводною головкою та двома штовхачами. Проте однією з відмінностей є брендинг на циферблаті. Замість простого логотипу Omega є слова "Omega x Swatch". У центрі кристала також вигравірована крихітна літера "S", видима лише за нахилу під кутом.

Swatch використав новий матеріал, BIOCERAMIC, який використовується замість кераміки на корпусі та безеле. Це суміш двох третин кераміки і однієї третини пластику з рицинової олії, що робить його більш довговічним. Це також дозволяє створювати унікальні кольори, які важко зробити із простою керамікою.

Стрілки та мітки на годиннику пофарбовані Super-LumiNova для чудового бачення при слабкому освітленні. Також кольорові стрілки та позначення дозволяють легко відстежувати час, не дивлячись навіть на невеликий розмір корпусу.

Годинник має захист від вологи та пилу, що дозволяє занурювати гаджет до 50 метрів у глибину. Ви легко можете купатися, приймати ванну або мити руки не знімаючи годин. Зручно!

Колірні варіації

Як я вже й говорила новий годинник від колоборації названих брендів, розширили колірну палітру своїх аксесуарів. Так, наприклад, ви можете обрати серед 11 моделей.

Кольорові варіанти MoonSwatch базуються на тілах Сонячної системи. Кожне ім'я починається з "Місії", яка здається захоплюючою та авантюрною. Загалом ви можете вибрати один з наступних варіантів:

  • Місія до Сонця – Привабливий золотисто-білий.
  • Місія в Меркурій – сірий та чорний з контрастними білими руками.
  • Місія на Венеру – рум'яна з рожевим корпусом та ремінцем.
  • Місія на Землі – синій, зелений та білий, як наша рідна планета.
  • Місія на Місяць – шиферно-сірий циферблат та сріблястий корпус.
  • Місія на Марс – білий циферблат та лицьова панель з іржавим червоним корпусом.
  • Місія на Юпітер - унікальне оздоблення для засмаги та персика.
  • Місія на Сатурн – годинник для засмаги з темно-коричневими відблисками.
  • Місія на Уран – синьо-біла, щоб вшанувати грецького бога неба.
  • Місія в Нептуні - темно-синій, зі світло-синім корпусом.
  • Місія на Плутон – червоно-коричневий дизайн зі світло-сірим корпусом.

Це класний годинник, який 100% користуватиметься популярністю серед покупців. Як по функціональних можливостях, так і дизайну.

Додати коментар
Ще статті за темою