Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Tesla додала в автомобілі підтримку Apple Music та ігор зі Steam

Tesla додала в автомобілі підтримку Apple Music та ігор зі Steam

в iCases Blog

Сервіс працює через стандартну мультимедіа Tesla та доступний лише для передплатників Premium Connectivity.

Виробник автомобілів Tesla випустив святкове оновлення програмного забезпечення, яке запроваджує підтримку Apple Music. Відповідно до повідомлень у Twitter, оновлення 2022.44.25 дозволяє власникам Tesla отримувати доступ до своїх облікових записів Apple Music безпосередньо у своїх автомобілях.

Транслюйте понад 100 мільйонів пісень та 30 000 плейлистів без реклами. Слухайте всю свою бібліотеку, відкривайте для себе нову музику та налаштовуйтесь на радіостанції у прямому ефірі. Щоб отримати доступ до Apple Music, натисніть значок Apple Music у Application Launcher, відскануйте QR-код за допомогою мобільного пристрою та увійдіть до системи за допомогою ідентифікатора Apple ID.

Були натяки на те, що підтримка Apple Music була неминуча, коли на виставці Tesla в Автомобільному музеї Петерсена в Лос-Анджелесі було представлено автомобіль із встановленим додатком Apple Music.

Інтеграція з Apple Music була особливістю, давно бажаною власникам Tesla, і передплатники Apple Music, яким потрібен доступ, можуть встановити нове програмне забезпечення, щоб отримати його.

Додати коментар
Ще статті за темою