Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Twitter стягуватиме 20 доларів на місяць за перевірку Blue Tick

Twitter стягуватиме 20 доларів на місяць за перевірку Blue Tick

в iCases Blog

Про це свідчать звіти.

Згідно з численними повідомленнями, Twitter, який зараз належить генеральному директору Tesla Ілону Маску, як повідомляється, планує стягувати з користувачів 20 доларів на місяць, якщо вони хочуть стати або залишатися перевіреними на платформі.

Verge і Platformer повідомляють, що Twitter збирається ввести новий рівень у Twitter Blue, сервіс підписки на платформи соціальних мереж, який коштує 20 доларів на місяць і включає перевірку на платформі. В даний час подача заявки на перевірку в Twitter безкоштовна, і користувачам потрібно лише продемонструвати значущість облікового запису, представляти суспільний інтерес та бути справжніми.

Згідно з The Verge, якщо пропонований план буде просуватися вперед, у перевірених зараз користувачів у Twitter буде 90 днів, щоб підписатися на нову передплату Twitter Blue вартістю 20 доларів на місяць або втратити синю галочку. Повідомляється, що Маск сказав інженерам завершити проект до 7 листопада, інакше їх буде звільнено, згідно з "внутрішнім листуванням" та джерелами, знайомими з цим питанням, які говорили з The Verge.

Маск сказав у неділю, що процес перевірки Twitter "оновлюється прямо зараз", але не надав жодних додаткових подробиць. Twitter Blue в даний час коштує 4,99 доларів США і розблокує додаткові пільги на платформі, включаючи можливість редагувати твіти, змінювати піктограму програми та багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою