Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У 2023 році Apple Watch будуть оснащені лицьовою панеллю і ремінцем Rainbow Pride Edition

У 2023 році Apple Watch будуть оснащені лицьовою панеллю і ремінцем Rainbow Pride Edition

в iCases Blog

виявленими в коді WatchOS.

Напередодні виходу нового покоління Apple Watch з'явилися нові подробиці про одну з найбільш довгоочікуваних функцій: циферблат і ремінець Pride Edition. Нову версію було нещодавно виявлено в коді майбутнього оновлення програмного забезпечення watchOS, що дало нам змогу отримати уявлення про те, що на нас чекає.

Циферблат і ремінець Pride Edition стали щорічною традицією для Apple: компанія випускає нові версії щороку на честь місяця гордості ЛГБТК+. Цього року дизайн годинника виконаний на тлі райдужних смуг і має чорний цифровий дисплей. Ремінець також прикрашений райдужними смугами, а на застібці є ледь помітний логотип Apple.

Випуск циферблата і ремінця Pride Edition знаменний з кількох причин. По-перше, це спосіб для Apple продемонструвати підтримку спільноти ЛГБТК+ і привернути увагу до важливих питань, що зачіпають цю групу. Крім того, популярність Pride Edition допомогла зробити Apple Watch одним із найпопулярніших аксесуарів серед представників ЛГБТК+ спільноти.

Звісно, випуск лицьової панелі та ремінця Pride Edition - це лише одне з багатьох цікавих оновлень, які з'являться в Apple Watch у 2023 році. Ми також можемо очікувати на появу таких нових функцій, як поліпшений фітнес-трекінг, розширені можливості підключення і більш просунуті можливості моніторингу здоров'я.

Додати коментар
Ще статті за темою