Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У Apple Watch Series 8 буде датчик вимірювання температури тіла

У Apple Watch Series 8 буде датчик вимірювання температури тіла

в iCases Blog

Але швидше за все він буде не таким, як користувачі очікують.

Вважається, що технологія вимірювання температури тіла є оновлення заголовка, пропонованим Apple Watch Series 8.

Завдяки різним звітам з надійних джерел ми маємо досить гарне уявлення про те, як працюватимуть функції температури тіла.

У звітах Wall Street Journal і Марка Гурмана з Bloomberg говориться, що датчик температури тіла в першу чергу призначений для сприяння плануванню фертильності, даючи жінкам уявлення про їхній цикл овуляції, і може бути використаний для покращення виявлення закономірностей під час відстеження сну. Apple значно зміцнила можливості відстеження сну Apple Watch у watchOS 9, тому подальші покращення в цій галузі, викликані обладнанням цього року, здаються правдоподібними.

Говорять, що Apple також має плани дозволити датчику температури тіла визначати, коли у користувача висока температура, але здається малоймовірно, що ця функція буде доступна при запуску Apple Watch Series 8. Гурман вважає, що в майбутньому моделі Apple Watch можуть визначити, чи має вона користувач вищу температуру тіла, ніж зазвичай, але все ще навряд чи вони покажуть точний вимір. Загалом це говорить про те, що датчик температури тіла, який поставляється з Apple Watch Series 8, може бути не зовсім тим, що очікували деякі користувачі.

За словами Куо, Apple спочатку мала намір запропонувати функцію вимірювання температури тіла з моделями Apple Watch Series 7, але компанія відклала плани, коли розроблений нею алгоритм температури тіла не відповідав вимогам. Проблеми, з якими зіткнулася Apple, пов'язані з вимірюванням температури тіла, нібито пов'язані з тим, що температура шкіри швидко змінюється в залежності від навколишнього середовища, і оскільки смарт-годинник не може контролювати температуру тіла ядра за допомогою апаратного забезпечення, ця функція сильно залежить від алгоритм, який дає точні результати. Це, ймовірно, пояснює, чому можливості вимірювання температури тіла Apple Watch можуть бути обмежені під час запуску Series 8

Минулого місяця Бюро за патентами та товарними знаками США надало Apple патент на систему вимірювання температури, помітно пов'язану з Apple Watch, включаючи високоточний і високоточний датчик абсолютної температури. Патент Apple захищає корпус електронного пристрою, який включає систему вимірювання температури, що складається з датчика температури і датчика перепаду температури.

Система працює шляхом розрахунку різниці між двома кінцями зонда. Один кінець стосується поверхні, що вимірювається, а інший підключений до датчика температури. Дельта напруги різних кінцях зонда може бути корелювати з виміром перепаду температури.

Неясно, чи пов'язана точна технологія, описана в патенті, з датчиком температури тіла, який, як очікується, використовуватиметься в Apple Watch Series 8.

Додати коментар
Ще статті за темою