Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У ЄС встановили терміни, коли всі смартфони повинні мати USB-C

У ЄС встановили терміни, коли всі смартфони повинні мати USB-C

в iCases Blog

28 грудня 2024 року.

Європейський союз встановив офіційний крайній термін, коли всі смартфони, які продаються в його юрисдикції, повинні мати порт USB-C, включаючи iPhone.

ЄС офіційно схвалив загальний закон про зарядні пристрої в жовтні, але конкретна дата набрання чинності невідома. Тепер, у нещодавно опублікованій директиві ЄС говорить, що всі смартфони повинні мати USB-C до 28 грудня 2024 року. Інші споживчі товари, такі як планшети та гаджети, також повинні будуть перейти на USB-C відповідно до нового закону. Продукти, які покладаються виключно на бездротову зарядку без порту, не повинні включати USB-C.

Віце-президент Apple з всесвітнього маркетингу Грег Джосвяк "Йоз" підтвердив, що Apple не матиме іншого вибору, окрім як дотримуватися нового закону ЄС. Джоз не сказав, коли Apple перейде на USB-C і далеко від Lightning, але з крайнім терміном у грудні 2024 року Apple може почекати до iPhone 16 у вересні 2024 року, перш ніж перейти на новий порт.

Повідомлення свідчать про те, що Apple планує перейти на USB-C раніше осені 2024 року з iPhone 15 у вересні 2023 року. Очікується, що інші пристрої та аксесуари Apple, такі як клавіатури AirPods і Mac, миші та трекпади, також наслідуватимуть цей приклад з USB-C.

Додати коментар
Ще статті за темою