Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У фотододатку Halide з'явився дворазовий зум для iPhone без телеоб'єктива

У фотододатку Halide з'явився дворазовий зум для iPhone без телеоб'єктива

в iCases Blog

Тепер ця функція доступна як безкоштовне оновлення для всіх користувачів.

Моделі iPhone 14 Pro оснащені об'єктивом телеоб'єктива камери з 3-кратним оптичним зумом, що дозволяє користувачам робити великі фотографії віддалених об'єктів без шкоди для якості.

Такі функції телеоб'єктива обмежені моделями Apple Pro, але завдяки останньому оновленню популярного стороннього додатка для камер Halide користувачі з iPhone, які не належать до Pro, тепер також можуть взяти участь в акції.

Halide 2.11 постачається з новою функцією під назвою Neural Telephoto, яка додає віртуальні об'єктиви в інтерфейс застосунку, що покращують деталі на знімках, застосовуючи те саме машинне навчання, яке підтримує макрорежим Halide.

Зазвичай, коли ви використовуєте цифровий зум для збільшення області зображення, кількість мегапікселів зменшується, що знижує якість зображення, що призводить до розмитих, зубчастих знімків з видимими пікселями.

За словами розробників застосунку, нейронний телеоб'єктив робить ці знімки і покращує їх за допомогою системи машинного навчання, забезпечуючи набагато кращі результати при віртуальному 2-кратному збільшенні.

Нейронні телеоб'єктиви масштабуються та покращуються за допомогою машинного навчання у HEIC та JPEG, але функція також захоплює невідредаговані, немасштабовані повні RAW-файли. За замовчуванням Halide знімає в режимі RAW і JPEG, який надає користувачам незмінений файл RAW разом зі збільшеним і покращеним файлом JPEG.

Тепер ця функція доступна як безкоштовне оновлення для всіх існуючих користувачів. Для нових користувачів додаток Halide коштує 2,99 доларів на місяць або 11,99 на рік, або 49,99 як одноразову покупку.

Додати коментар
Ще статті за темою