Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У Geekbench з'явився Mac із процесором M2 Max та 96 ГБ оперативної пам'яті

У Geekbench з'явився Mac із процесором M2 Max та 96 ГБ оперативної пам'яті

в iCases Blog

Ймовірно, йдеться про новий MacBook Pro, який має отримати процесор M2 Max.

Оцінки Geekbench нібито за майбутній чіп "M2 Max" з'явилися в Інтернеті, пропонуючи пильніший погляд на рівні продуктивності та конкретні деталі майбутнього кремнієвого процесора Apple.

Результати Geekbench, вперше помічені в Twitter, призначені для конфігурації Mac з чіпом M2 Max, 12-ядерним процесором та 96 ГБ пам'яті. У списку Mac є ідентифікатор Mac14,6, який може бути майбутнім MacBook Pro або Mac Studio наступного покоління. Apple пропонує максимум 64 ГБ пам'яті на поточних 14-дюймових та 16-дюймових MacBook Pro, в той час як Mac Studio може бути налаштований з до 128 ГБ пам'яті з M1 Ultra.

Згідно з тестом, чіп M2 Max набрав 1853 бали в одноядерному та 13 855 в багатоядерному. Для порівняння, чіп M1 Max у Mac Studio набрав 1755 очок в одноядерному процесорі та 12 333 у багатоядерному процесорі. Якщо результати чіпа M2 Max точні, збільшення продуктивності буде відносно незначним майбутнього чіпа.

Чіп M2, анонсований у червні 2022 року, заснований на покращеній версії 5-нанометрового процесу TSMC. Який процес виготовлення матимуть майбутні чіпи M2 Pro та M2 Max, не зовсім зрозумілий. Хоча вони можуть мати той самий покращений 5-нанометровий процес, як і стандартний чіп M2, є також чутки, що він може перейти на 3 нм, пропонуючи значний приріст продуктивності та енергоефективності.

Згідно з результатами, чіп був протестований на Mac під керуванням macOS Ventura 13.2, який ще не пройшов бета-тестування розробника або публічного бета-тестування, але працює всередині Apple. За чутками, перші комп'ютери Mac з чіпами M2 Pro та M2 Max будуть оновлені 14-дюймовими та 16-дюймовими MacBook Pro, а Mac Studio вийде десь наступного року. Ходили чутки, що оновлені MacBook Pro спочатку будуть запущені в період з жовтня до листопада, але тепер очікується, що вони будуть запущені на початку 2023 року.

Apple має кілька комп'ютерів Mac у роботі в 2023 році, включаючи оновлені MacBook Pro, оновлений iMac і, за чутками, Apple Silicon Mac Pro.

Додати коментар
Ще статті за темою