Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У додаток для катання на лижах та сноуборді Slopes додали підтримку кнопки дій Apple Watch Ultra

У додаток для катання на лижах та сноуборді Slopes додали підтримку кнопки дій Apple Watch Ultra

в iCases Blog

Для швидкого запуску тренування.

Власники Apple Watch Ultra можуть запрограмувати кнопку Action, щоб розпочати тренування за допомогою програми Slopes, що прискорить початок занять катанням на лижах чи сноуборді. Програма Slopes призначена для автоматичного визначення вашого курорту або розташування беккантрі на початку тренування, тому все, що потрібно, це активувати кнопку дії.

В даний час існує обмежена кількість сторонніх програм, які підтримують кнопку дії, і популярні ігри, такі як Strava, ще не реалізовані. Програми та функції можуть бути запущені за допомогою ярликів, але користувачам зручніше, коли розробники вбудують цю функцію у свої програми.

Клавішу "Дія" можна налаштувати за допомогою програми "Параметри" на Apple Watch Ultra. Він підтримує кілька власних функцій Apple Watch, таких як запуск тренування, запуск секундоміра, додавання дорожньої точки до програми Compass, запуск занурення, активація ліхтарика та запуск створеного користувачем ярлика.

Slopes доступний безкоштовно в App Store, але є преміум-підписка або передплата Daypass, яка потрібна для розблокування всіх функцій. Розробники Slopes часто швидко додають нові функції iOS, тому програма також пропонує підтримку Live Activity для екрану блокування та динамічного острова, віджетів та інших функцій.

Додати коментар
Ще статті за темою