Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Власники Apple Watch скаржаться на позеленілий екран після встановлення watchOS 9.5

Власники Apple Watch скаржаться на позеленілий екран після встановлення watchOS 9.5

в iCases Blog

Його видно під час введення пароля і відкриття Центру повідомлень.

Згідно зі скаргами, що надійшли на Reddit і форумах MacRumors, після оновлення watchOS 9.5 деякі власники Apple Watch помітили незвичайний зелений відтінок на дисплеї годинника під час доступу до деяких елементів призначеного для користувача інтерфейсу.

Проблема виникла майже на всіх моделях Apple Watch Series 8 і пізніших, причому на ранніх моделях вона проявлялася сильніше. Користувачі, які страждали від цієї проблеми, повідомляли, що бачили зелений відтінок на екрані введення пароля, при доступі до Центру управління і при переході до повідомлень. Згідно з численними повідомленнями, проблема торкнулася невеликої кількості моделей Apple Watch SE і Apple Watch Ultra.

Дехто припустив, що Apple могла навмисно додати цей відтінок, але це здається малоймовірним, з огляду на те, що більшість користувачів згодні з тим, що відтінок має надзвичайно потворний і недоречний вигляд. Один із користувачів зазначив, що це схоже на "блідий РК-екран", а не на чистий OLED-чорний, який ми звикли бачити на годиннику.

Не зовсім зрозуміло, що відбувається, але користувачі повідомляють, що дивний відтінок з'явився після оновлення watchOS 9.5 минулого тижня, що дозволяє припустити, що це проблема програмного, а не апаратного характеру. Деякі користувачі повідомляють, що відтінок зник після перезавантаження, тоді як інші не змогли домогтися колишньої роботи.

У минулому Apple вже виправляла подібні проблеми з забарвленням на iPhone, які були викликані помилками в програмному забезпеченні. Якщо це дійсно програмна проблема, Apple повинна бути в змозі виправити її в майбутньому оновленні watchOS. watchOS 9.6 наразі тестують, але поки незрозуміло, чи усуне вона колірні градації.

Додати коментар
Ще статті за темою