Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Виручка Mac значно постраждає у першому кварталі 2023 року

Виручка Mac значно постраждає у першому кварталі 2023 року

в iCases Blog

Сказав фінансовий директор Apple Лука Маестрі.

Виручка Mac значно постраждає у першому фінансовому кварталі 2023 року, сказав фінансовий директор Apple Лука Маестрі під час розмови про доходи. Маестрі давав рекомендації щодо прибутку за грудневий квартал, і він сказав, що продажі Mac будуть знижуватися в наступному кварталі через сильну лінійку Max у грудні 2021 року.

У жовтні 2021 року Apple представила моделі MacBook Pro і M1 Max 14 і 16 дюймів, що стало великим дебютом нового продукту, оскільки це були перші силіконові версії Apple більших ноутбуків Mac. Нові моделі MacBook Pro включали набагато швидші чіпи і перероблений дизайн, що робить їх привабливими для споживачів і стимулює продажі.

Еквівалентного запуску цього року не буде. Ходять чутки, що ми могли б отримати нові версії моделей MacBook Pro 14 та 16 дюймів та нових Mac mini до кінця року, але основна увага буде зосереджена на простому оновленні чіпів без змін у дизайні. Комп'ютери Mac, випущені наприкінці 2022 року, також можуть бути піддані деяким з тих самих обмежень поставок, які ми спостерігали, що впливають на комп'ютери Mac протягом 2022 року.

Завдяки анонсу M2 MacBook Air у червні продажі Mac у четвертому кварталі 2022 року значно зросли. Apple заявила, що Mac принесли 11,5 мільярда доларів, що на 2,5 мільярда доларів більше, ніж у річному обчисленні. 2022 був сильним роком для комп'ютерів Mac, при цьому Apple заробила в цілому 40,1 мільярда доларів від продажів Mac.

Додати коментар
Ще статті за темою