Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Вийшла iOS 16.5

Вийшла iOS 16.5

в iCases Blog

П'яте велике оновлення операційної системи iOS 16.

Apple випустила iOS 16.5, п'яте велике оновлення операційної системи iOS 16. iOS 16.5 не привертає такої уваги, як попередні оновлення, але в ній є кілька важливих виправлень помилок і додавань функцій.

В Apple News з'явилася вкладка "Спорт

Apple додала спеціальну вкладку "Спорт" в Apple News, надаючи любителям спорту швидкий доступ до новин, результатів, турнірної таблиці та багато чого іншого Користувачі Apple News можуть отримувати персоналізовані новини, обираючи улюблену команду або лігу Користувачі Apple News також можуть отримувати персоналізовані новини, обираючи улюблені команди та ліги.

При натисканні на картку зі спортивним рахунком або розкладом в Apple News користувачі тепер переходять безпосередньо на сторінку матчу з додатковою інформацією про конкретну гру.

Заставки Pride Collection.

Apple розробила екран блокування Pride Celebration Lock Screen, представлений в оновленні iOS 2023, щоб узгодити його з новим ремінцем і циферблатом годинника Apple Watch 16.5 Pride.

Виправлення помилок.

Оновлення iOS 16.5 містить низку виправлень, зокрема виправлення для Spotlight, Screen Time і Podcasts.

  • Усунуто проблему, через яку Spotlight міг не реагувати на запити.
  • Усунуто проблему, через яку подкасти CarPlay іноді не завантажували вміст.
  • Усунуто проблему, через яку налаштування Screen Time могли скидатися або не синхронізуватися на всіх пристроях.

Виправлення в системі безпеки.

Згідно з документацією Apple з підтримки безпеки iOS, оновлення iOS 16.5 і iPadOS 16.5 усувають довгий список вразливостей, включно з трьома вразливостями, які активно експлуатуються. Дві з цих проблем були усунуті в попередніх оновленнях iOS 16.4.1 і iPadOS 16.4.1 Rapid Security Response і не є проблемою, якщо ви використовуєте iOS 16.4.1 (a), в той час як третя вразливість залишається активною до встановлення нового програмного забезпечення.

Вразливість у WebKit дає змогу зловмисникам вийти з пісочниці веб-контенту, і Apple усунула цю проблему шляхом поліпшення контролю периметра Apple знає про повідомлення, що цю проблему можна було активно експлуатувати, і заявляє, що дві інші вразливості WebKit пов'язані з обробкою зловмисно створеного веб-контенту, який може розкрити конфіденційну інформацію або дозволити виконання довільного коду.

Додати коментар
Ще статті за темою