Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Xiaomi презентувала Mi Band 7

Xiaomi презентувала Mi Band 7

в iCases Blog

Зовнішньо схожий на свого попередника Mi Band 6, але без нововведень все-таки не обійшлося.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band - це найкращий аксесуар на ринку у своєму сегменті, так як поєднує в собі високу якість складання, широкий функціональний ряд, і, що не мало важливо, невисоку ціну.

Це якраз той варіант, коли ціна значно нижча за якість.

Сьогодні, 24 травня, компанія Xiaomi презентувала новий фітнес-браслет 7 серії.

Xiaomi Mi Band 7

Перша зміна, яку може побачити користувач, - збільшений дисплей. Тепер розміри деталі становлять 1.62" замість 1.56", що було в шостій моделі. Як і раніше, в конструкції AMOLED-дисплей, роздільна здатність 490х192 пікселів. Також творці підкреслили, що видима площа екрану збільшилася на 25 відсотків, а щільність пікселів становить 326 ppi, також дисплей підтримує режим Always On Display.

Важливо відзначити і ємність акумулятора, яка відрізняється від торішньої моделі -180 мАч, порівняно зі 125. Вага корпусу всього 13.5 грам, що дуже зручно під час експлуатації протягом усього дня, та й зовсім у використанні, виконанні фізичних навантажень. Завдяки легкості пристрою користувач позбавляється натирання шкіри на руках.

Також пристрій отримав водонепроникний корпус із сертифікацією 5 ATM. Крім того, є датчик для відстеження серцевого ритму, постійне фонове відстеження рівня кисню в крові (браслет попередить користувача вібрацією, якщо рівень SpO2 впаде нижче 90%) і функція моніторингу сну. Є також розумний будильник, підтримка Bluetooth 5.2 та помічника Xiao AI, та 120 спортивних режимів. Нова колекція циферблатів додається.

Браслет буде працювати з пристроями на базі Android 6.0 та iOS 10.0 та новіші. Браслет також пропонує калькулятор тренувального навантаження, що базується на значенні EPOC. Наприклад, браслет повідомить користувачеві, скільки часу потрібно відпочити, щоб відновитись перед наступним тренуванням.

Mi Band 7 вийде у двох версіях: з NFC та без нього. Вартість становитиме 279 та 239 юанів. У продажу новинка з'явиться через тиждень — 31 травня.

Додати коментар
Ще статті за темою