Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

YouTube випускає функцію "Картинка  у картинці" для iPhone та iPad

YouTube випускає функцію "Картинка у картинці" для iPhone та iPad

в iCases Blog

Ура!

Ті, хто має iPhone і iPad, тепер зможуть дивитися відео на YouTube під час перегляду інших програм, але є одна застереження.

Анонсований у понеділок, YouTube почне розгортання своєї функції "Малюнок у картинці" (PiP) на iPhone та iPad протягом наступних кількох днів.

Ця функція буде доступна для пристроїв під керуванням iOS 15 та iPadOS 15 та дозволить користувачам переглядати контент YouTube за межами програми у рухомому вікні.

Проте є застереження. Учасники, які не є власниками преміум-підписки, матимуть доступ до функції для не музичного контенту. Якщо ви хочете використовувати його для доступу до музики на YouTube, потрібно підписатися на YouTube Premium.

"У всьому світі всі учасники Premium на iPhone та iPad будуть мати доступ до PiP для всього контенту (як музичного, так і не музичного). Щоб увімкнути цю функцію, перейдіть до Установки > Загальні у своїй програмі YouTube і увімкніть картинку в картинці".

Щоб використати зображення в картинці, перейдіть до відео на YouTube і почніть його відтворення. Потім залиште програму, провівши пальцем вгору від нижньої частини екрана або натиснувши кнопку "Додому". Вікна PiP є рухомими, що дозволяє розміщувати їх там, де ви бажаєте.

Додати коментар
Ще статті за темою