Apple відклала вихід Vision Pro 2

Apple відклала вихід Vision Pro 2

в iCases Blog

Пристрій не вийде до 2026 року.

Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє Марк Гурман із Bloomberg.

В останньому випуску своєї розсилки "Power On" Гурман повідомив, що в останній дорожній карті Vision Pro від Apple "нині немає планів випуску моделі другого покоління до кінця 2026 року", а лютий 2024 року відкладає випуск пристрою "як мінімум на 18 місяців”.

За словами джерел Garman, Apple шукає способи запустити дешевшу версію до цієї дати, але все ще "замішана" щодо конкретних способів скорочення витрат.

У лютому аналітик Apple Мінґ-Чі Куо заявив, що масове виробництво нової моделі Vision Pro із значними змінами функцій може розпочатися у 2027 році.

У той час Куо очікував, що покращений Vision Pro почне масове виробництво наприкінці 2025 або на початку 2026 року, а Apple зосередиться на підвищенні вартості та ефективності. Однак це змусило Куо припустити, що "користувацький досвід залишиться таким же, як у поточної моделі". Насправді про такі зміни може навіть не бути оголошено публічно, за винятком можливого зниження ціни.

Очікується, що Apple представить Vision Pro у більшій кількості країн до WWDC у червні, і, судячи з повідомлень, він з'явиться в Китаї на початку наступного місяця.

Додати коментар
Ще статті за темою