-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Що Apple представить 7 травня?

Що Apple представить 7 травня?

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана із Bloomberg.

У випуску інформаційного бюлетеня Power On Марк Гарман із Bloomberg розповідає про деякі нові продукти, які, на його думку, Apple представить на заході Let Loose 7 травня.

По-перше, Гарман вважає, що "ймовірно", що наступний iPad Pro буде оснащений чіпом Apple нового покоління M4, а не чіпом M3, який використовувався в MacBook Pro і iMac шість місяців тому. Він зазначив, що ключовою новою функцією чіпа M4 стане оновлений Neural Engine, який покращить продуктивність завдань штучного інтелекту, і що Apple продаватиме наступний iPad Pro як пристрій на базі штучного інтелекту.

Потім він зазначив, що новий Apple Pencil, який, як очікується, буде представлений на заході, вперше матиме тактильний зворотній зв'язок. Хоча він не уточнив, як це буде працювати, він сказав, що Apple Pencil буде мати невеликий Taptic Engine, який зможе вібрувати при перемиканні між інструментами малювання або при використанні слуху, а також використовуватиме жест "стиснення", який MacRumors раніше виявив у Бета -код iPadOS 17.5.

По-третє, Apple анонсувала першу 12,9-дюймову версію iPad Air та підтвердила, що розробить клавіатуру Magic Keyboard для iPad.

Додати коментар
Ще статті за темою